Trekanten

För ett par år sedan skulle jag och min pojkvän besöka en av hans kompisar över en helg eftersom kompisens flickvän var bortrest. Vi tänkte dricka lite vin, äta gott och se någon bra film. Men det slutade med något helt annat…

Jo, visst åt vi gott och drack lite vin.

Efter maten satte vi oss i soffan och började titta på en actionrulle. Martin, min pojkvän hade dock lite svårt att låta bli att ta på mig. Han gillar att smeka mig i smyg för han vet att jag blir upphetsad av det.

Mycket riktigt började han snart att smeka mina bröst genom min sidenblus. Till en början var han väldigt diskret, men efter ett tag mer utmanande.

Mina känsliga bröstvårtor styvnade under hans beröring och jag sneglade lite nervöst åt Anders håll. Till min fasa såg jag att han upptäckt vad vi gjorde, och hans ansiktsuttryck var både förvånat och lite upphetsat.

Jag kände hur Martins smekningar övergick till mjuk massage och han nöp lätt i de styva bröstvårtorna. En varm rysning gick igenom min kropp och snart hade all blygsel försvunnit. Min nyfikenhet och kåthet tog överhand och jag började besvara Martins smekningar. Till en början visste nog inte Anders om han skulle stanna kvar eller gå ut ur rummet, men när jag gav honom kåta och uppmuntrande blickar övervägde han det förstnämnda.

Med tilltagande upphetsning i blicken följde han vårt förspel. Martin fick snart av mig både kjol och blus, och med hes röst sa han:

– Jag vill slicka dig, nu! – ta dina knipkulor

Jag var inte sen att lyda, och fick av mig mina spetstrosor i en rasande fart och snart kände jag hans underbara tunga slicka min heta grotta. Medan han bearbetade klitoris med sin tunga förde han in två fingrar i fittan och började pulla mig.

– Åh, Gud, vad skönt!

Känslan av att vi inte var ensamma i rummet förstärkte känslan ytterligare, och snart var jag så kåt att jag kände hur min varma saft rann ner mellan skinkorna.

Anders lyckades även han komma ur kläderna och förenade sig med oss, han gav mig en het kyss och började smeka mina bröst. Jag grep tag om hans kuk och förde den mot min mun, och började suga honom med långa tag. Hans kuk var både grov och lång, vilket inte var en besvikelse…

Efter några minuter stönade han:

– Om du inte slutar nu kommer jag att spruta munnen full på dig!

Detta hetsade mig bara ytterligare, och jag ökade takten samtidigt som jag smekte hans pung. Mycket riktigt kom han med full kraft, och jag slickade girigt i mig varje droppe.

Min fitta bultade och jag trodde jag skulle spricka av kåthet. Jag ville känna kuk i mig. Jag ställde mig på alla fyra och putade med rumpan, samtidigt som jag beordrade killarna att ta mig.

Bägge två ställde sig bakom mig, så jag såg inte vem av dem som skulle tränga in i mig…

Vilken upphetsande tanke. Två killar med stora och grova kukar betraktade min savande fitta, och jag visste att de bägge ville in i mig.

Snart kände jag ett ollon glida in i min varma grotta. Till en början försiktigt med små rörelser, men sedan borrade sig kuken in till botten med en kraftig stöt. En svag rysning undslapp mig, men snart vande sig fittan med den grova kuken, och då var det bara att njuta i fulla drag.

Det var Anders som tog mig bakifrån, och Martin var inte sen att ställa sig framför mig. Hans kuk stod som ett spett framför mitt ansikte. Han tog tag i mitt långa hår och förde in sin mandom i min mun. Jag trodde att jag skulle svimma av upphetsning. En stor kuk pumpade in och ut i min blöta fitta, och en lika härligt grov befann sig djupt i min mun. Jag sög för allt vad jag var värd, och jag hörde hur Martins andhämtning blev allt tyngre. Snart kände jag de välbekanta ryckningarna i hans kuk, och med ett våldsamt stön tömde han sin sats i min mun. Det blev för mycket för mig. En enorm flodvåg sköljde över mig och förde mig bort från verkligheten, det kändes som orgasmen varade i en evighet.

Grabbarna lät mig vila en stund, men sedan smekte de mig varm och het igen. Ingen av oss hade fått nog. Martin beordrade mig att rida hans styva kuk, samtidigt som han masserade mina svällande bröst. Han såg mig hela tiden djupt i ögonen, och jag kunde se hur han njöt av mig lika mycket som jag njöt av honom. Det vackraste man kan se är en annan människa njuta, totalt hämningslöst.

Plötsligt kände jag att ett finger letat sig mot mitt stjärthål och började massera runt omkring. Anders hade ställt sig bakom mig och tittade på när Martins kuk gled in och ut i min fitta. Men han ville inte bara se på, han ville vara med i våra sköna lek.

– Kan du ta emot en kuk till? frågade han med hes röst.

Jag hade aldrig provat analsex tidigare, så tanken var lite främmande. Att bli så väluppfylld var samtidigt mycket upphetsande. Utan att vänta på mitt svar började han försiktigt föra in ett finger i min röv. Det var ljuvligt.

Jag bad honom om mer, och han lydde. Han tryckte sitt ollon mot öppningen som till en början inte alls ville ge med sig. Men efter lite motstånd gled den försiktigt in. Han trängde in i mig väldigt sakta och försiktigt, men jag trodde jag skulle spricka.

Martin låg stilla under mig och lät Anders göra jobbet. Han stönade lätt och viskade i mitt öra att jag var enormt trång och skön. Den smärta jag först känt när Anders trängt in i mig övergick snart i njutning och jag kunde börja besvara hans rörelser.

Snart hade vi hittat rätt tempo för oss alla, och vi njöt i fulla drag. Så skönt hade jag aldrig tidigare haft. Min fitta bultade av ömhet och kåthet och min röv fick en otrolig behandling. Jag kände fyra händer över min kropp, två män gjorde allt för att jag skulle ha det skönt. Tempot ökade och jag hörde att Anders började stöna allt högre.

– Nu sprutar jag dig full! Vrålade han och hans kuk rände våldsamt in och ut ur mig.

Jag kände snart hur Anders sprutade i mig, och då kom jag i en våldsam orgasm. Mina fittmuskler kramade Martins kuk då orgasmen riste i min kropp. Då kunde han inte hålla sig längre, utan lät sin varma säd fylla min djupa grotta. Efteråt låg vi utpumpade i soffan och flämtade, trötta och svettiga.

Det var första, men absolut inte sista gången vi hade trekant. Vi invigde senare även Anders flickvän i våra vilda lekar, men det är som det brukar heta en annan historia…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *