Hennes oskuld

Jag fick hennes oskuld!

Som så många andra numera, lärde också Alexandra och hennes knipkulor  och jag att känna varandra via Internet. Det var under den katastrofalt regniga sommaren för fyra år sedan som vi fick kontakt genom några kontaktsidor. Jag hade inte haft så stora framgånger att komma i kontakt med någon via dessa sidor, så att Alexandra svarade både överraskade och gladde mig. Vi inledde en intensiv brevväxling via e-post, där vi berättade om stort och smått i våra liv. Så småningom kom vi även att börja chatta via ICQ. Det stod tämligen snart klart för oss, att vi hade fattat tycke för varandra, trots att vi aldrig ens hade träffats i verkligheten.

Efter ett par månaders kontakt bestämde vi att vi skulle träffas. Vi bodde dock en bit ifrån varandra, och det myckna regnandet hade orsakat översvämningar i mellersta Norrland, varför tåglinjerna mellan mitt hem och Alexandras hem var helt avskurna. Vi bestämde därför att träffas på neutral mark i Hudiskvall.

Sagt och gjort. Jag tog bussen till Hudiksvall, där Alexandra väntade. Vi begav oss till ett av stadens kaféer, där vi satte oss och pratade om allt och ingenting. Av någon anledning kom vi också in på det intressanta ämnet sex. Om det inte vore för att det var Alexandra som tog upp det, så hade det nog inte blivit av, för så framfusig skulle jag aldrig våga vara på första träffen.

Alexandra har långt, blont hår, är runt 165 cm lång och har en kurvig kropp. Trots sina 18 år var hon också oskuld. Under sin uppväxt hade hon matats med inställningen, att sex är fult och syndigt och ska hållas inom äktenskapet. Hon har heller inte fått någon bra sexualundervinsing i skolan. Helt oerfaren på det sexuella planet var hon dock inte. Hon brukade pulla sig själv till sömns mer eller mindre regelbundet, sedan hon av en tillfällighet under en ridtur på en av sina islandshästar upptäckt vilka lustkänslor smekningar av klitoris kan orsaka.

Tiden gick, och det blev så småningom dags för mig att åter bege mig mot busstationen för att åka hem. Väl där kramade vi om varandra, och Alexandra bjöd också in mig att fira nyåret tillsammans med henne. Självklart tackade jag ja.

Nyårshelgen närmade sig och jag begav mig åstad. Vid busstationen väntade Alexandra och hennes pappa i deras bli. Alexandra saknade körkort och bodde fortfarande hemma hos sina föräldrar en bit utanför staden. När Alexandra steg ut ut bilen höll jag på att inte känna igen henne. Det var rätt kallt ute, och Alexandra bar tjocka, bylsiga vinterkläder och en stor mössa. Hon kramade om mig och hjälpte mig in med bagaget i bilen. Vi satte oss i bilen och började åka hem till hennes föräldrahem.

När vi ankom till Alexandras hem, var klockan redan mycket, så frågan om var jag skulle sova blev genast aktuell. Alexandra hade tänkt att jag skulle sova på en madrass på golvet i hennes rum, men gav mig för säkerhets skull ytterligare ett alternativ. Jag tackade naturligtvis ja till erbjudandet att sova i hennes rum. Jag gick och borstade tänderna, medan Alexandra bäddade åt mig. När jag kom in i hennes rum, hade hon redan somnat – åtminstone låtsades hon det. Jag lade mig därför på madrassen för att sova.

När jag vaknade nästa morgon, hade jag ett rejält morgonstånd, som inte riktigt ville ge med sig. Tursamt nog visade sig Alexandra vara en riktig sömntuta, så kuken hann slakna innan Alexandra vaknade. Förvisso sov jag med kalsongerna på, men det hade varit svårt att förklara käppen, som tydligt avtecknade sig mot tyget.

Dagen kom till största delen att bestå av pepparkaksbakning. Det hade vi bestämt sedan länge. När alla pepparkakorna var färdiggräddade framåt kvällen, gick vi in i Alexandras rum för att pusta ut. Vi satte oss på hennes säng och pratade om allt möjligt. Mitt i vårt samtal kastade sig Alexandra över mig och vårt samtal övergick i hångel. Vi lade oss ned, och kysste varandra vilt och hett.

Vi låg tätt omslingrade och smekte varandra. För att inte riskera att inte alls nå mitt mål, var jag mycket försiktig, och rörde knappt Alexandras tuttar. Att jag skulle bry mig om hennes tuttar var dock precis vad hon ville, så till slut sade hon till mig att ta för mig mer. Det behövde hon inte säga två gånger. Jag sade åt henne att ta av sig toppen och behån. Inom ett par sekunder låg Alexandra där med blottade tuttar. Ett par fina, välformade tonårstuttar. Det dröjde inte länge innan både hennes kjol och mina byxor hade åkt av. Alexandra, som aldrig förr hade sett en styv kuk i verkligheten, låg och smekte min kuk fascinerat och funderade på hur den stora saken skulle kunna tränga in i hennes trånga oskuldsfitta.

Jag lade henne på rygg, sökte mig nedåt, och särade bestämt på hennes välsvarvade ben. Jag sträckte ut min tunga, och letade mig längtansfullt mot mitten och hennes savande fitta. Jag fann hennes blodfyllda blygdläppar, och sög in dem mellan mina läppar. Jag lät tungan noggrant utforska varje kvadratmillimeter av hennes blygdläppar, innan jag övergick till att låta tungspetsen undersöka det inre av hennes fitta. Jag slickade ivrigt i mig av hennes härliga fittsafter och började genast massera hennes svullna klitta med min tungspets. Hon ryckte till, och började stöna ännu högre. Jag slutade ett kort tag att slicka hennes klitta, vände mig om, så att vi hamnade i 69:an, så att jag skulle kunna köra in min kuk i hennes mun. Hon var lite tveksam och försökte protestera, men jag körde in kuken mellan hennes fylliga läppar, och sade åt henne att suga. Det gick lite trevande och ovant till en början, men hon snabbt fick upp vanan. Trots att hon var nybörjare, så sög hon kuk som en verklig gudinna. När hennes tunga började massera mitt kukhuvud, höll jag nästan på att komma. Samtidigt som min kuk uppfyllde hela hennes mun, smekte och masserade hon min vid det här laget sprängfyllda pung. Hennes fitta dröp nu av fittsafter, och jag återgick till att slicka hennes rödsprängda klitta. Det märktes tydligt, att hon njöt, för då och då ryckte hon till med underlivet samtidigt som hon försiktigt bet till om min kuk.

För att vi inte skulle komma i denna härliga 69:a, slutade jag slicka hennes klitta, och drog min kuk ut ur hennes mun. Jag vände mig om, och vi förenades i en lång och het kyss, samtidigt som jag smekte och knådade hennes ena tutte. Jag lät mina läppar påbörja en vandringsfärd från hennes örsnibbar, över hennes nacke, och hennes bulliga tuttar. Jag stannade upp en stund vid hennes mage, och kysste och slickade henne strax nedanför naveln. Utan förvarning kastade jag mig upp för att kyssa hennes härliga läppar igen. Kuken befann sig precis i rätt läge för en hole-in-one, och trängde rakt in i hennes trånga, våta fitta. Innan hon ens hade hunnit känna efter, hade hennes oskuld försvunnit.

Hon stönade till, när min kuk rände in i hennes våta fitta. Jag körde in kuken längst in i hennes fitta, stannade upp en kort stund, och började sedan mina super sexleksakerhenne lugnt men ändå bestämt. Hennes trånga fitta kramade härligt om min hårda kuk, och jag tog nog ett stadigt tag om hennes ena styva bröstvårta, och ömsom nöp den, ömsom vred om den, samtidigt som man kunde höra på henens stönanden, att hon fick allt mindre kontakt med verkligheten.

Sakta, men säkert, ökade jag takten i mitt juckande, samtidigt som jag med min kuk undersökte hennes fitta och letade efter hennes G-punkt. Till slut fann jag den, och Alexandras mjuka tag om min rygg blev närmast krampaktig, och hon kastade under höga stönanden sitt huvud bakåt i njutningsfyllda konvulsioner.

Jag drog mig ur hennes fitta och ställde mig grensle över henne i höjd med hennes tuttar. Jag tog ett stadigt tag om hennes huvud, och körde in min kuk i hennes mun igen. Jag höll fast hennes huvud, och munmina super sexleksakerde henne hårt och snabbt, tills varenda droppe fittsaft var borta från kuken. Då lade jag mig ned på rygg bredvid Alexandra och beordrade henne att rida mig. Hon satte sig grensle över min kuk, och lät den sakta tränga in i fittan. När kuken hade kommit ända längst in, började hon rida mig ordentligt. Hennes härliga tuttar gungade fram och tillbaka i juckandet. Jag sög in hennes ena styva bröstvårta mellan mina läppar, och nöp tag om den med mina tänder. Alexandra stönade till kraftigt. Mitt ena finger letade upp hennes bakre hål, och jag började massera henne, samtidigt som min kuk for in och ut ur hennes fitta, så att hon skulle få en liten föraning om hur en dubbelmacka kan kännas. Hennes reaktion visade, att hon gillade det.

Jag slutade att jucka, och sade åt Alexandra, att hon skulle sitta av. Jag steg upp ur sängen och ledde ut henne i hallen, där en stor spegel fanns. Alexandra protesterade lite först, men jag påpekade att alla andra hade gått och lagt sig, så det var nog ingen fara, att någon skulle upptäcka oss. Jag ställde Alexandra framför spegeln och sade åt henne att luta sig framåt. Jag styrde in min kuk mot hennes fitta och trängde in. Jag tog ett stadigt ag om hennes höfter och började igen jucka min kuk in och ut ur hennes plaskvåta fitta. Alexandra stönade, så att hon nog kunde ha väckt någon, om vi hade haft otur. Jag juckade allt hårdare och allt snabbare. Alexandras stönanden blev allt mer intensiva. Jag släppte taget med ena handen, lutade mig lite framåt, och fick tag i hennes ena tutte. Jag kramade om den. Jag släppte nu taget också med andra handen, och började istället massera hennes bakre hål. Alexandra stönade, så att hon nog kunde ha väckt någon, om vi haft otur. Jag juckade allt hårdare och allt snabbare. Alexandras stönanden blev allt mer intensiva. Jag släppte taget med ena handen, lutade mig lite framåt, och fick tag i hennes ena tutte. Jag kramade om den. Jag släppte nu taget också med andra handen, och började istället massera hennes bakre hål. Alexandra stönade ljudligt och svankade kraftigt med ryggen. Allt detta blev uppenbarligen för mycket för henne. Hon andades häftigare och häftigare och till slut kom hon i en kraftfull orgasm. Hennes inte allt för vältränade fittmuskler klämde åt hårt om min kuk, och hon fullkomligt skrek ut sin njutning. Jag drog mig ur henne och beordrade henne att ställa sig på knä framför mig. Hon ställde sig lydigt och villigt på knä framför mig, öppnade sin mun, och sträckte ut tungan. Jag runkade min kuk frenetiskt. Jag siktade kuken mot hennes ansikte, och så kom jag i enorma kaskader av vit, varm och kladdig sperma i hennes ansikte, i hennes mun och på hennes sexiga tuttar, och Alexandra svalde med god aptit. Jag körde in kuken i hennes mun igen och lät henne slicka den ren från fittsafter och sperma. Vi förenades i en lång kyss och lovade att göra om samma sak när gryningen kom.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *