En lyckad fest

Det var fredagskväll. Jag var bjuden till en väninnas fest. Jag hade satt på mig en röd åtsittande paljettklänning, nyinköpt till kvällens ära.

Innan jag gav mig iväg, ställde jag mig framför spegeln i hallen och studerade mig själv. Jag såg brösten som uppnosigt pekade utåt mot världen, höftens fina rundningar och mitt mörka hår inramade perfekt mina röda läppar.

Jag putade med munnen, strök händerna över kroppen och var nöjd med vad jag såg och hoppades finna en skön utmaning.

Det var mycket folk på festen. Lena, min väninna, presenterade mig för många lämpliga kandidater. Men det var speciellt en man som föll i mitt tycke.

Jag hann knappt fantisera om honom, förrän våra ögon möttes och då visste vi båda vad som skulle ske.

Han tog min hand och vi gick en trappa upp. När jag låste sängkammardörren omfamnade han mig bakifrån. Han kramade om mina bröst och kysste mig lätt i nacken. Han tryckte sig emot mig. Jag kunde tydligt känna hans erektion, den var stor och bultande.

Han lät min klänning falla ner på golvet och befriade mig sedan från behå och trosor. Jag stod fortfarande med ryggen mot honom. Det var upphetsande.

Hans händer smekte mig över hela kroppen. Jag rös till av kåthet. När hans händer nådde min kärleksgrotta flödade jag av safter. Hans fingrar letade sig nyfiket in. Jag var tvungen att hålla mig fast i byrån som stod bredvid dörren för att inte falla omkull.

Han sjönk ner på knä. Jag ställde mig bredbent med svankande rygg och kände hur hans tunga fladdrade till över min fitta. Han förde isär blygdläpparna och lät tungan lekfullt spela över min våta klitoris.

Han slickade mig snabbare. Då kom jag i en orgasm som fick hela min kropp att skaka och jag sjönk matt ner på golvet.

Han reste sig upp och slet av sig kläderna. Hans kuk var enorm. Jag tittade lystet på honom när han tog några runkande tag. Jag satte mig upp, hans blålila ollon svajade härligt framför mig.

Jag sög begärligt in pungkulorna och lät dem rulla runt i munnen. Hans stön uppmuntrade mig och jag slickade sedan långsamt från kukroten längs med ådrorna upp till toppen och började suga med djupa drag.

Han tog tag om mitt huvud med fingrarna inflätade i mitt hår, och mitt huvud guppade snabbt men rytmiskt över honom.

Jag hörde på hans stön att han var nära, så jag tryckte till vid kukroten och bad honom lägga sig ner på rygg på sängen. Han var läcker.

Hans stora bultande påle vilade tungt på magen.

Jag kröp upp och fattade tag om kuken. Jag retades först och förde ollonet fram och tillbaka i fittöppningen.

Det var underbart att höra honom stöna längtansfullt. Jag kände hur våt jag var, trotsade tyngdlagen och sjönk ner över honom.

Jag skrek till när jag kände hur skönt han fyllde upp mig. Han tog ett ömt tag om mina bröst och kramade om dem.

Jag har alltid varit stolt över mina fasta, fylliga bröst.

Jag stönade när han masserade bröstvårtorna med fingertopparna. Mina fittmuskler kramade om hans hårda kuk och jag började mjukt röra mig upp och ner. Jag lekte med hans brösthår och kände hur han besvarade mina gungningar – jag var lycklig.

Vi kände båda hur vi levde med i varje rörelse vi gjorde.

Han sa med en tung röst att jag var en vacker sexdocka , samtidigt som hans händer gled smeksamt över min kropp ner till rumpan där han tog ett fast tag och välte mig ner på rygg. Jag saxade benen om honom och kände hur ollonet stötte långt inne i mig.

Jag kunde inte hålla inne min njutning och skrek högt för varje stöt han gjorde.

Han böjde sig fram och gav mig en het kyss. Jag besvarade honom vilt. Han andades snabbare. Mina naglar borrade sig in i hans muskulösa rygg. Våra underliv rörde sig allt hetsigare mot varandra. Det var fantastiskt.

Vi älskade djuriskt men ömt. Jag önskade att det kunde fortsätta för evigt.

Hans ögon var slutna och små svettpärlor syntes på hans panna.

Plötsligt svartnade det för mig och jag fick en orgasm som aldrig trycktes sluta.

Jag gled utmattad ifrån honom och lade mig flämtande på mage. Jag hörde hur han grymtade, först besviket men sedan kände jag hur han lyfte upp min rumpa och pressade långsamt in sin grova lem i anus.

Sakta och försiktigt började han knulla mig i stjärten. Det gjorde ont, men samtidigt kände jag ett välbehag som jag tidigare aldrig upplevt.

Efter en kort stund vrålade han till och tömde sig långt inne i mig och sjönk lycklig och tillfredsställd ner bredvid mig.

– Hej, jag är Micke, sa han och kysste mig på axeln.

– Annelie, sa jag och kände att han var redo igen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *