Skidsemester

Annorlunda skidsemester!

Jag tillhör de läsare som tycker om att ta del av läsarnas egna äventyr och nu ska jag själv berätta vad jag fick vara med om.

Jag och några kompisar hade efter långa diskussioner bestämt oss för att åka på skidsemester i de svenska fjällen och bara försvinna från den grå vardagen.

Jag gick sista året på gymnasiet men trots att jag har höga betyg är jag absolut ingen bokmal som sitter och läser i onödan. Nej, jag är nog ingen svärmorsdröm precis.

Inför skidresan bestämde jag mig för att bleka håret och resultatet blev sådant att inte ens mor kände igen mig. Det var förbluffande att se hur de flesta dömde mig efter det yttre.

Jag blev verkligen behandlad som en dum blond(in) eller en billig sexdocka  av de som inte kände mig.

Nåja uppe i fjällen roade jag mig på ett av byns många dansställen. Jag var ganska full och om sanningen ska fram så stötte jag på de flesta tjejer jag tyckte var snygga.

Med en frisyr stående åt alla håll och en väldigt färgglad hiop-hop-tröja blev nog de flesta avskräckta.

Men så var emellertid inte fallet.

Plötsligt fick jag syn på en sexig blondin som gav mig heta blickar och jag dansade givetvis fram till henne genom folkvimlet. Hon var ganska lång, hade välsvarvad kropp och därtill oerhört sexiga blickar. Det tände till direkt.

Efter att ha dansat en stund gick vi till baren för att prata ett tag. Mina händer letade sig fram till hennes stora, runda bröst och hon smekte byxorna så jag trodde jag skulle dö av kåthet. Det var uppenbart vad hon var ute efter.

Hon visade sig vara en trevlig, hästintresserad tjej från norra Stockholm. Jag frågade hur gammal hon var och när hon tog fram sitt körkort som visade att hon var 22 år, trodde jag inte mina ögon. Hon såg ut att vara i min ålder, men hon var alltså fyra år äldre.

Enligt egna erfarenheter verkar det som om lite äldre tjejer behöver sex oftare för att bli tillfredsställda.

Jag visste att hon var min men jag avvaktade dock och bestämde träff med henne följande kväll istället.

Hela nästa dag gick jag och grubblade. Jag är inte en så väldigt erfaren man och fick nästan prestationsångest tack vare hennes oblyga stil. Efter noggranna övervägande bestämde jag mig för att spola henne

Hur som helst så satt vi grabbar och festade till och blev ännu en gång runda under fötterna och när jag senare träffade henne började jag tveka. Det var precis som man brukar säga – när spisen går in går vettet ut.

Jag klarade alltså helt enkelt inte att dumpa henne när hon stod där framför mig med bedjande hundögon. Hon sa:

– Om du tvekar får jag väl kidnappa dig.

Hon var helt nykter och vi gick bort till hennes bil. Jag visste nu vad som var på gång, men vart i hela världen tänkte hon föra mig?

Jag började smeka henne på halsen när hon körde och plötsligt girade hon in på en lite avsides parkering inte mer än en kilometer från discot.

Det var närmare bestämt på stationen och den var ovanpå allt upplyst. Hon satte i ett band med mjuka ballader och sedan gav hon mig en sådan tungrullare att jag var halvvägs till himmelriket.

Gud vad skönt det var.

Hon kastade av sig sin skinnjacka och under den hade hon en röd, liten topp som inte dolde någonting precis.

Vi klädde av varandra plagg för plagg och började smekas.

Vilka fylliga och underbara bröst hon hade. Båda var nu yra av kåthet och vi förflyttade oss till det förhållandevis bekväma baksätet. Jag hade aldrig varit med om någonting liknande, men nu var alla prestationskrav som bortblåsta. Hon lade sig tillrätta på rygg och efter att ha slickat hennes fina bröst gled jag lätt in i hennes fuktiga kärleksgrotta i missionärsställning.

Korsfararna kallade denna ställning så här för att en var minst barbarisk och djurisk men denna variant var sannerligen båda delarna.

Hon var inte alls som andra flickor jag träffat utan hon tog för sig mycket mer och visste verkligen vad hon ville ha.

Jag märkte hur hon började darra och förstod att hon var nära sin första orgasm och samtidigt stötte jag till lite hårdare och sprutade en sats på hennes mage.

Orgasmen kom smygande och skakade till sist hela kroppen till en väldig uttömning. Det var tydligt att hon ville ha mer och det dröjde inte lång tid förrän mitt stånd var präktigt igen. Nu ville hon rida och det märktes sannerligen att hon var ryttarinna.

Hon roterade och kastade sig fram och tillbaka som besatt. Jag smekte hela tiden hennes bröst som guppade framför mig.

Nu satt jag mellan sätena med fötterna i framsätet och plötsligt kom jag åt signalhornet som började böla.

Fan också, tänkte jag men jag var alldeles för slut nu. Tänk om någon hört signalen och undrat varför det stod en parkerad bil på tomgång på stationen.

Jag kunde inte besinna mig utan såg hur hela bilen skakade. Det enda jag fick fram var.

– Du är helt sanslös.

Hon stönade högre och högre när hon gned sitt våta underliv mot mitt och jag kände hennes vassa naglar borra sig in i min rygg. Snart kom jag i ännu en våldsam orgasm som sköljde över hela kroppen. Jag trodde inte jag skulle orka få stånd en gång till men hon var som sagt mycket krävande.

Jag sprang ut i snön iklädd endast jacka för att svalka ner den ett tag inför de kommande prövningarna.

Jag återvände till bilen och vid det här laget började jag känna igen låtarna på bandet.

Till sist körde vi ännu en missionär och jag kom för tredje gången. Jag var nära att sparka ut bakdörren på bilen när jag kom.

Efter detta låg vi tätt omslingrade en stund och bara kramades. Plötsligt såg jag en blodfläck på sätet. I kärlekens hetta hade jag slagit i mitt smalben med våldsam kraft utan att märka någonting. Det såg ut som om någon hade skurit mig med kniv.

– Du är helt sanslös, sa jag igen och hon gav mig en medgivande blick.

Vi hade hållit på i knappt tre timmar.

Hon ville träffas följande dag, men jag vägrade. Jag hade ådragit mig en kraftig förkylning efter nattens övningar och dessutom hade jag knappt kvar något skinn på spiken. Vi träffades emellertid två dagar senare på liknande sätt och även denna gång gick det åt mycket bensin.

När jag skriver detta är jag tillbaka i skolan igen. För att leva upp till mitt rykte har jag rakat av mig det blonda håret och använder polotröja för att dölja klösmärkena på min hals. Ingen anar någonting och jag tror inte att de skulle tro på mig om jag berättade.

Jag ska träffa henne igen om en månad och jag tvekar inte en sekund längre. Hon gav mig den bästa sexupplevelsen någonsin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *