Så hanterar högljutt sex från dina grannar

Skrik på grannar Ett yngre gift par från Lörenskog utanför Oslo har haft så högljudd sex med sin fastighetsskötare att polisen tillkallades. Kvinnan hade enligt Dagbladet skrikit i högan sky så att skrämda grannar i hyres- huset larmade polisen och anmälde något som de trodde var hustrumisshandel. Men kvinnan hade alltså bara skrikit av njutning under parets trekant med fastighetsskötaren. Vakthavande befäl i Romerikets polis­ distrikt, Björn Jahr, säger till Dagbladet att det inte är första gången som polisen fått åka på dessa utryckningar.

Polisen i den tyske staden Marl har också varit med om något liknande. De måste en natt rycka ut för att 22-årige Manuel och hans flickvän Jenny hade tagit med sig en extra tjej hem för en trekant. Först gick det mycket bra, men så råkade tjejerna bli osams. Det slutade med att den främmande tjejen slog en knytnäve i Jennys ansikte så att 1äsbenet knäcktes. Tjejen som fick följa med Manuel och Jenny hem kan nu se fram ett åtal för misshandel.

Om du råkar ha liknande grannar som också är väldigt högljudda rekommenderar vi att ni kollar in följande klipp där ni få lära er tricket till hur ni får grannarna att vara lite tystare.

<iframe src=”https://www.youtube.com/embed/m77wukbRUlY” width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *