Offentligt onani-prank Gone Wrong

sex-prankEn norrlänning har gripits 18 gånger fö r att onanera på offentliga platser. En man från Sundsvall kommer nu att få tillbringa några månader bakom galler. Mannen har gripits för artonde gången med att onanera offentligt, vilket han också erkänt. De senaste tre gångerna har det skett framför gyneologiska kliniken på Sundsvalls sjukhus, Framför en aftonskola med kvinnliga elever samt vid en bingohall. I polisens tekniska bevismaterial finns mannens sperma.

Det här är inte första gången en man blivit arresterad för offentlig onani. I de flesta länder är det stränga straff på offentlig onani. Det här är något som humorgruppen Frikk tagit fasta på i sin senaste video där de låtsas onanera offentligt. Dock är detta ett prank som inte alltid faller ut som de tror att det ska. Se själva. – Det finns ett stort urval av dildos här

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/XdN1XqI_Iz0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Vi rekommenderar en av dessa sexdockor

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *