Män som har sex med cycklar

cyckelSkotten Robert Stewart har blivit dömd till tre månaders villkorligt fängsel för att ha haft sex med sin cykel!  Han blev tagen på bar gärning när städpersonalen plötsligt kom in på ett motellrum där Robert tagit in. – På rummet påträffade städaren den tilltalade som bara hade en t-shirt på sig. Han höll i sin cykel och rörde höfterna som om han hade sex med cykeln, förklarade  åklagaren  Gail Davidson i rätten. Hon roar sig med sin cykel. Det gjorde en skotte också vilket han också blivit förbjuden att vistas på nämnda platser av polisen.

Detta har också tidigare skett på andra ställen i världen. Här är ett fall som blivit illustrerat genom video som visar hur det också kan ha gått till i Skottland:
<iframe src=”https://www.youtube.com/embed/XJ7yqNkpi2Q” width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Vi på Amore of Sweden tror att Robert Stewart och hans gelikar bara inte hade rätt typ av cykel. Denna cykel som återfinns på The Sex Museum i New York City i USA borde kunna tillfredsställa honom.
<iframe src=”https://www.youtube.com/embed/vvBhPYvbvDc” width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Vi rekommenderar att man köper en sexdocka – det finns många sexdockor här

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *