Sex shop

Jag vill ha ett naturligt glidmedel vilket ska jag välja?

Vi rekommenderar då att man använder ett vattenbaserat glidmedel. Skillnaden på ett vattenbaserat glidmedel mot ett silikonbaserat är att det inte har ett lika bra glid men är mer naturligt. Vår kropp tar upp det vattenbaseradeglidmedlet vilket gör att glidet inte blir lika bra. Sliquids vattenbaserade glidmedel är väldigt naturliga, dem är fria från glycerin och parabener och är inte testade på djur, det är ett glidmedel vi gärna rekommenderar.

Hur fungerar en penispump?

En penispump hjälper till att öka penisens storlek, men bidrar även till en hårdare och långvarigare erektion. En penispump är också ett bra hjälpmedel för dig som har svårt att få en erektion, med hjälp av penispumpen pumpar du upp blodet i penisen.
Vi rekommenderar Bathmate som fungerar genom att förstora din penis med vattenteknik, den skapar ett vakuum kring din penis med hjälp av vattentrycket. Om du använder din Bathmate i minst 6 veckor 15 minuter om dagen, hjälper det dig att få en grövre och längre penis.

Hur undviker jag att få röda prickar efter att jag rakat mig?

Det viktigaste är att du har ett rent och vasst rakblad, fritt från bakterier. Ett slött rakblad irriterar huden mer än vad det faktiskt rakar bort håret. Innan du börja raka så mjuka gärna upp hud och hårstrå med hjälp av en varm dusch, applicera sedan en rakgel, sliquid smooth är vår favorit. När du rakat klart är Bikiniline en perfekt gel att smörja på då denna förhindrar att röda prickar uppstår. Lycka till!

Jag vill beställa från er, men vill inte att någon ska veta!

När du gör en beställning hos oss, sköts allt väldigt diskret. Dina varor skickas alltid i en diskret förpackning, med en diskret avsändare till ett Schenker ombud. Fyller du i ditt mobilnummer vid beställningen blir du aviserad om att paketet anlänt via sms, så ingenting hamnar i din brevlåda. Om du väljer att betala din order med kort så står det en diskret avsändare på ditt konto utdrag, allt för att sköta ditt köp hos oss så diskret som möjligt.

 

Jag har använt en penispump ett tag och som fungerar bra, men hur gör jag för att hålla kvar ståndet längre?

Då rekommenderar vi en penisring som du trär på penisen längst in vid roten. Denna hjälper till att hålla kvar blodet i penisen så du behåller ett hårdare stånd längre. Vi hade rekommenderat Screaming O ring O som är väldigt töjbar och därför passar de flesta.

 

Har ni något som ökar känseln?

Vi har ett spray, Intimate spray, som fungerar på både på man och kvinna. Sprayen blir växelvis varm, växelvis kall och ökar blodtillförseln och gör då att man blir känsligare. Spraya först ett spray på fingret och ta på önskat ställe, du kan ta 1-2 spray men det är bättre att börja lite försiktigt då den blir ganska effektfull. Sprayen kan sprayas på penis, klitoris, bröstvårtor, ja var du själv önskar.

Jag får alltid för tidig utlösning, vad ska jag göra?

Vi har en del olika fördröjningsmedel som kan hjälpa dig. Jo pro longer är den mest effektiva och starkaste, denna är lite känslighetsreducerande. Vill man inte ha något som påverkar känseln skulle vi rekommendera Pjur super hero serum. Detta serum lägger sig som en hinna över ollonet vilket ger dig en fördröjande effekt.

Hur fungerar soft tampons?

Det fungerar som en vanlig tampong fast ser lite annorlunda ut, tampongen är i ett skumgummi material och är plattare än en vanlig tampong och saknar snöre. Soft tampons gör det möjligt att ha samlag även under din mens. Tampongen plockar du enkelt ut med hjälp av ett finger.

Jag är ute efter en lösvagina som man kan använda ett silikonglidmedel till?

Alla våra lösvaginor är gjorda i ett så verklighetstroget material som mjöligt, för att skapa den rätta känslan. Dessa material ska inte användas ihop med silikonglidmedel då det förstörs. Men vi har flera bra vattenbaserade glidmedel som ger ett långvarigt glid, Organic neutral sliquid ger ett långvarigt och silkeslent glid som passar till alla våra lösvaginor.

Vad är skillnaden på Ina och Ina wave?

Dem har likadana vibrationsmönster men Ina wave har även en extra funktion. Den kan röra sig upp och ner mot g-punkt som ett ”äkta” finger vilket ger en extra skön känsla. Med denna funktion stimuleras g-punkt och klitoris samtidigt vilket gör det enklare för många att uppnå en orgasm

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *