Sexappar


Den nya tekniken tillförs en massa bra saker. Nu även inspiration och nytt liv till ditt sexliv!

Är det alltid samma gamla sång när du och din partner ska ha sex? Detta kan du nu förhindra med hjälp av tre gratis appar för din telefon som helt enkelt inspirerar och utmanar ditt sexliv som ni vill ha det.

Välj en eller alla tre appar och se till att komma igång!

1. Between

Denna app är lysande för personer som befinner sig i ett långdistans förhållande. Med Between kan du spara och dela stygga chattar och bilder som inte tål dagens ljus, med din partner, men du kan också dela din kalender, vilket gör det lättare att planera er tid tillsammans. Och du kan du få uppdateringar om vädret i din partners stad – en liten kul funktion. En fin funktion är att appen är utrustad med en spärrfunktion som ska aktiveras om din mobil till exempel blir stulen eller är i händerna på en helt fel person. Between är gratis.

2. Sex IQ-test

Hur smart är du egentligen, när det gäller sex? Det kan du få reda på genom att testa dig själv med en sexquiz. Appen har bra frågor runt ämnen som orgasmer och sexuellt överförbara sjukdomar, men en riktig IQ-test är det inte. Gör testet ensam, tillsammans med din vän eller med din sexpartner. Sex IQ Test är gratis.

3. 69 places

Okej, de flesta av oss har nog främst sex hemma i sängen, men om du är lite modigare av dig och gillar en lite action på mer pittoreska platser, kan du hitta inspiration med appen 69 places. Kanske har du helt enkelt fantiserat om sex på andra platser än hemmet? I det här fallet, kan appen hjälpa till att få igång nya fantasier. 69 platser är gratis.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *