Cicciolina i Lund

Den tidigare italien- ska politikern llona Staller. Som också. har ett förfltet som porrstjärna under artistnamnet Cicciolina, är trots sina 53 år fortfarande i stånd att få blodet att svalla. Det fick man bland annat uppleva när hon var inbjuden att hålla föredrag  på en studentafton  på universitetet i Lund. Den tidigare porrstjärnan höll föredrag på temat “fred, kärlek och konst”. Före framträdandet sade Patrice Soares, som är ordförande för samhällsvetarkårens jämställdhetsutskott: – Det är fruktansvärt omdömes­ löst. Man bjuder inte in en sådan person till att tala om kvi nnors villkor!” Men som förväntat drog llona “Cicciolina” Staller fullt hus. Hon mottog applåder när hon förklarade: – Sex har aldrig skadat någon! Och när hon vid ett tillfälle lät publiken se hennes bara bröst visste jublet inga gränser.

Att en handfull feminister med röda fanor stod där med sina plakat, krävande att “porren ska förbjudas”, var det nästan ingen som märkte.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *