Oralsexguide till män och kvinnor som gillar kvinnor!

De flesta kvinnor älskar att få oralsex! Men det är inte alltid så lätt att veta hur man skall göra. Så kära män och kvinnor, läs och lär hur du lär dig konsten att ge henne explosiva orgasmen med tungan, munnen och fingrarna!

Utforska henne

Oavsett om du har provat att slicka fitta tidigare eller inte, så är det alltid en bra idé att bekanta dig med hur din kvinna ser ut där nere. Det finns en stor skillnad mellan fittors utseende och även skillnader mellan där de är mest känsliga. De flesta kvinnor är mest känsliga på klitoris, men många är också mycket känsliga på blygdläpparna, andra på mellangården, några runt slidan och så vidare. Ge dig själv tid att utforska henne, både med tungan och med fingrarna. Rör vid henne, klappa henne, reta henne och ta dig tid att hitta hennes mest känsliga punkter. Genom att utforska henne, visar du också ditt odelade intresse för henne och hennes fitta, och vem tycker inte om det? När du har en idé om hur hon ser ut och hur hon gillar att stimuleras, är du redo att ge dig in på en ordentlig omgång med oralsex.

 

Börja med kroppen

Vi har många erogena zoner överallt på kroppen, som du sannolikt kommer bli uppskattad för om du också berör som en del av förspelet och som en del av oralsexet. Innan du börjar slicka henne, kan du använda din tunga, dina händer och dina fingrar på andra ställen på kroppen. Slicka och massera hennes bröst, smek dem och nyp henne försiktigt – eller hårt – i bröstvårtorna, prova vilket hon gillar. Låt tungan leka över dem och nyp i dem. Fläta ihop dina fingrar med hennes och smek insidan av hennes lår eller på skinkorma, om hon ligger i en ställning där hon kan göra det. Slicka upp och ner längs hennes ben och smek hennes mage och hennes bäcken. Förflytta dig sedan långsamt flytta ner till det heliga området.

 

Börja mjukt

De flesta kvinnor har lättast för att få orgasm när de stimuleras direkt på klitoris. Men det betyder inte att du ska börja där och få det snabbt avklarat. Börja med att slicka hennes inre lår, de yttre blygdläpparna, området över klitoris och mellangården mellan slidan och anus. Du kan också suga tag och försiktigt suga på hennes blygdläppar, men var alltid försiktig och var noga med att inte använda tänderna. Prova också att sticka in tungan i hennes vagina. Den kan uppenbarligen inte nå så långt upp, men det kan kännas ganska kittlande att bli tungknullad, och det kan också hjälpa till med att få ut sekret från slidan. Hör hur hon reagerar under tiden och följ hennes instruktioner. Var inte snål med din saliv, det bidrar till att få henne blöt och gör upplevelsen mer smidig och sensuell.

oralsex

Några allmänna tips för att slicka fitta

För de flesta kvinnor är det A och O att bli slickade kontinuerligt på klitoris under en lång tid för att uppnå klimax. Och det kan variera allt från några minuter, till kanske till exempel en halvtimme. Det kan bli jobbigt för nacken och tungan, så se till att hitta en position där du kan koppla av medan du gör det. Det är viktigt för kvinnan att känna att du gillar att slicka henne. Ge henne komplimanger och stöna till då och då. Det bidrar till att förbättra upplevelsen. Du kan också prova att blåsa försiktigt där det är vått eller morra lite medan du slickar, då blir nästan som en vibrator.

 

Hitta klitoris

När du har retat henne tillräckligt länge genom att hålla dig i ytterområdena, är det dags att stimulera hennes mest känsliga punkt, nämligen klitoris. Den sitter i den övre delen av fittan och omfattas vanligtvis av mer eller mindre hud. Den kan vara svår att hitta så prova att sära på blygdläpparna och leta efter en punkt som ser ut som en knopp. Det kan vara stora skillnader i storlek på olika klitorisar, så om du är osäker på vart den är kan du be henne att hjälpa dig. Det är inte pinsamt – tvärtom: Hon kommer gärna att guida dig till rätt ställe så du träffar exakt rätt – i stället för att du inte får till det ordentligt. När du har hittat klitoris så börja med att slicka den sakta och försiktigt för att retas med henne och för att få en känsla för hur långsamt – eller snabbt – hon tycker mest om. Du kan både köra tungan runt den, eller upp och ner längs den, prova att göra det både hårt (genom att trycka med tungan på området) och mjukt (genom att helt enkelt låta tungan löpa över området).

 

Extra krydda

När du slickar hennes fitta, kan du komplettera med att sticka in ett finger eller två i henne. Det är i de flesta fall en riktigt bra knep för att få igång henne ännu mer att använda både stimulans inuti vaginan och samtidigt stimulera utsidan. Du behöver inte nödvändigtvis köra fingrarna in och ut hela tiden – du kan variera genom att flytta dem runt och upp och ner. Och du kan låta tummen ersätta tungan på klitoris och stimulera samtidigt, om du behöver en liten paus med tungan. Tungan kan också ta en extra tur på blygdläpparna och perineum medan tummen stimulerar klitoris.

 

G-punkten

När du har fingrarna inuti henne, försök att hitta henne G-punkt. Den sitter vanligtvis omkring 3-4 cm upp i vaginan på den sidan av den vaginala väggen som är mot magen. Området känns lite grovt som en valnöt och kan bukta något utåt. När du har hittat den punkten, försök att göra “kom hit” rörelser med fingret på punkten, så stimuleras det ytterligare. Denna rörelse, i kombination med stimulans av klitoris kan skicka nästan vilken kvinna som helst upp till skyarna.

 

Ännu en twist

Om du är fingerfärdig kan du om du vill komplettera med ett par fingrar som stimulerar området kring hennes anus. Vissa kvinnor tänder mycket på det, och om du redan vet att det är något hon gillar, är det klart att rumpan också skall dras in. Du har fortfarande två lediga fingrar (lill och ringfingret) att använda dig av. Se till att det finns gott om fukt runt anus innan du sticker in ett finger (eller två fingrar), så det inte blir torrt och därmed oskönt. Använd antingen din egen saliv och hennes sekret eller komplettera med ett bra glidmedel. Nu kan du lugnt och försiktigt flytta hela handen fram och tillbaka, så hon både stimuleras i slidan och i anus, medan du låter tungan leka över hennes klitoris.

 

Tålamod är en dygd

När du har kommit så här långt, är det dags att sätta in det mer orgasminriktade slickeriet. Många kvinnor går igenom flera stadier när de blir slickade, allt från inte stöna mycket till tjut och gråt av glädje. Några kan även smeka sig själva eller trycka ner ditt huvud och rotera med underlivet. Hitta ett rörelsemönster som du märker att hon gillar, och fortsätt med det. Under en lång tid. Enformighet är i detta sammanhang ofta det bästa för att uppnå orgasm. 

 

Efter orgasmen

Du kan fortsätta att stimulera klitoris en stund efter att hon har kommit men de flesta kvinnor är mycket, mycket känsliga direkt efter klimax, så du måste göra det extremt försiktigt. Det kan ibland förlänga orgasmen och även föra henne vidare till en ny upplevelsefas så att hon kan komma igen. För många kräver det lite övning, men multipla orgasmer kan läras – och vem skulle inte vilja se solen, stjärnorna och månen flera gånger?

 

Prova också dessa heta lekar: oralsex

Prova att experimentera med en vibrator eller dildo, medan du slickar henne. Du kan använda den på klitoris, inne i hennes vagina eller i hennes anus om leksaken är avsedd för det, och om hon gillar anal stimulans. Alla sätten kan hjälpa henne att uppnå klimax. Låt henne hjälpa dig och be henne att sprida på sina blygdläppar med fingrarna, så att du bättre kan se och stimulera hennes klitoris. På så sätt kan ni också känna en större samhörighet under den orala upplevelsen. Fråga henne om hon vill stimulera sig medan du tittar på. Så du kan se hur hon tar på sig själv, och vad som funkar bäst för henne. När du har tittat på tillräckligt länge kan du – antingen med fingrarna eller munnen eller både och hjälpa henne in i mål. Hon behöver inte alltid ligga på rygg när du slickar henne. Prova att be henne ligga i “doggy style” och slicka henne bakifrån. Det är lite svårare att komma åt, men för vissa kvinnor är denna position på grund av bäckenpositionen allra bäst.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *