Min första erfarenhet av analsex!

När min flickvän föreslog att vi skulle ha analsex var jag rätt skeptisk till en början, var väl gamla fördomar som låg och spökade; är jag egentligen homosexuell om jag kommer gilla det här? Var väl en dum sådan som satt kvar sedan jag var ung. Men hon pratade så väldigt gott om det och hur hennes tidigare partners hade älskat det och upplevt det som att sexet togs till en helt ny nivå att jag till slut blev för nyfiken för att inte prova. Jag litade på henne fullt ut och vad hade jag att förlora egentligen? Förutom min anala oskuld men den kändes rätt lättvindig med tanke på vad jag kunde ha att vinna. Jag överlät alla förberedelser till min flickvän eftersom hon hade tidigare erfarenhet och visste vad som var bäst och hur man skulle göra. Hon köpte en sexleksak som var speciellt framtagen för att stimulera prostatan, samt ett glidmedel.

analsexguiden

Så var dagen när det var dags att prova här! Leksaken som såg ut lite som en mjuk vinkel låg på nattduksbordet när vi började ha lite förspel. Hon tog den i händerna för att värma den för att jag inte skulle få en kallchock. Sedan bad hon mig lägga mig på rygg med benen uppdragna. Hon började suga av mig och efter en stund började hon med fingrarna massera mitt analområde vilket var väldigt skönt. Jag var givetvis helt nyduschad så jag kände mig ren och fräsch. Efter en stund kände jag hur hon satte leksakens topp mot min anal, den var hal av allt glidmedel och med ett lätt tryck gled den in i mig, hon juckade mjukt med den en stund innan hon mjukt förde in hela stavdelen som lätt gled in i mig, det var en helt ny känsla! Jag kände mig uppfylld på ett skönt sätt jag inte tidigare känt, det gick inte att jämföra med något jag tidigare känt. Då satte hon på vibrationerna! Det är svårt att beskriva hur det känns det vibrerar i hela analen men det var en känsla jag definitivt ville ha mer av, jag kände hur staven kom åt punkter som fick allt att kännas på ett helt nytt sätt, så mycket mer! Vi gick över till att ligga med varandra och leksaken satt på plats under hela tiden och vibrerade och gjorde så hela jag kändes nästan som elektrisk, ståndet blev hårdare och att vara inne i min flickvän kändes så mycket mer när jag samtidigt hade något i mig. Hela ligget blev så mycket mer intensivt och när jag väl kom var det som att jag aldrig kommit innan, den känslan var svårslagen! Orgasmen kändes starkare än någonsin innan! Efterskalven av orgasmen blev till slut outhärdligt sköna och jag var tvungen att stänga av vibrationerna i leksaken rätt snabbt men hade kvar den i mig en stund till.

Visst har vi sex utan min dildo anpassad för prostatan ibland nu för tiden men när den är med blir det så mycket mer explosivt och en känsla som inte går att beskriva om man inte provat. Jag är sjukt glad att jag vågade prova, nu vill jag inte gå tillbaka till livet innan!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *